Permanente ontharing - Beauty Center Dagmar

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Permanente ontharing

Behandelingen

Waarom kiezen voor E-Med laser?

Bent u op zoek naar een gerichte, permanente oplossing tegen ongewenste haargroei? E-med Laser biedt u een veilige, efficiënte en permanente oplossing.
De markt wordt al jaren overspoeld door systemen voor 'definitieve' haarverwijdering waarvan sommige methoden niet het gewenste resultaat opleverden.
Na vele jaren van onderzoek en innovatie werd het principe van een diodelaser door ingenieurs geperfectioneerd tot de hoogtechnologische E-med Laser.

Wat zijn de voordelen?

- Uitgevoerd door gediplomeerde verpleegkundigen die eerlijk en deskundig advies verlenen.
- Behandeling uiterst hygiënisch en nauwkeurig.
- Gratis test op 3 verschillende zones, zonder enige aankoopverplichting.
- Fikse seizoenskortingen voor nieuwe klanten en getrouwheidskortingen voor bestaande klanten.
- Continue gevoel van comfort: een zijdezachte, gladde huid waarbij ingegroeide haartjes, ontstekingen, jeuk
  en andere ongemakken definitief verleden tijd zijn.
- Resultaatanalyses in het E-med lab.
- Unieke veiligheidsscan.
- 100% garantie dat er met de nieuwste apparatuur gewerkt wordt.
- Kostprijs is gelijk aan of minder dan 60 waxbeurten gedurende 5 jaar.

De precisie van E-med laser.


Door middel van compressie van het E-med laserhandstuk plaatsen we de haarwortel zo dicht mogelijk bij het huidoppervlak. De precieze laser in dit handstuk genereert een zeer gerichte lichtbundel van 808 nM die omgezet wordt in warmte dankzij het aanwezige kleurpigment (melanine) van het haartje. Deze warmte wordt volledig naar de haarwortel geleid en zorgt vervolgens voor permanente schade aan het haarzakje, waardoor er zich nooit meer een haartje kan ontwikkelen in dat haarzaakje.

De wetenschap achter de behandelingen

Een haartje geleidt de warmte enkel in de anagene groeifase, want enkel in deze fase blijft het haartje in contact met de te vernietigen haarwortel en haar haarzakje. Omdat niet alle haartjes tegelijkertijd in dezelfde groeifase zitten, zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haartjes permanent verwijderen.

De resultaten waar we naar streven

Het aantal behandelingen per zone is afhankelijk van persoon tot persoon. Gemiddeld kunnen we stellen dat er 6 tot 8 behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te verkrijgen. Sommige klanten hebben iets meer behandelingen nodig, terwijl heel wat klanten op minder behandelingen haarvrij zullen zijn. Omwille van hormonale veranderingen in het lichaam is er soms na enkele jaren een opvolgingsbeurt nodig om enkele nieuwe haartjes opnieuw te verwijderen. Deze opvolgingsbeurt kan u aan 50% van de actuele prijs te verkrijgen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu